FORDULAT-AUTÓHÁZ 2005
Fordulat-Autóház 2005 Kft.   /   3200 Gyöngyös, Pesti út 53.   /   +36 (37) 303 586   /  
Fordulat-Autóház 2005 Kft.

Téli gumi ajánlatok

Cserélje le használt gumijait, vezessen biztonságosan télen is!

A vezetés biztonságát jelentős mértékben meghatározza a gumiabroncsok állapota. Az évszaknak megfelelően megválasztott autógumi, a megfelelő keréknyomás és az abroncsok kopásának rendszeres ellenőrzése együtt garantálják, hogy az autó minden körülmények között megfelelően teljesítsen. A tél közeledtével, ahogy minden évszakban, nagyszerű ajánlatokkal várjuk márkaszervizeinkben, hogy továbbra is biztonságosan autózhasson!

Kedvezményes Ford téligumi árakért kattintson ide (PDF 1.2MB)!

 

Miért kell lecserélni a gumiabroncsokat télire?
Egy jó minőségű téligumi biztonságosabbá teszi a közlekedést, a nyárigumitól, illetve négyévszakos gumitól eltérő összetételének köszönhetően jobban tapad és üzemanyagkímélő hatásai is lehetnek, ha lehűl az idő. Ráadásul 7 fok alatt már veszélyessé válhat közlekedni, sok balesetet okoznak a fenthagyott nyárigumik. A kifejezetten téli állapotokra tervezett abroncsok jóval nagyobb tapadást és biztonságosabb úttartást biztosítanak nehéz útviszonyok, alacsony hőmérséklet esetén is. A téligumik keskenyebbek, így az autó súlya, mint erő, kisebb felületen oszlik meg, így nagyobb lesz a kerék alatti nyomás. Emiatt a motor által kifejtett forgatónyomaték jobban tud érvényesülni. Emellett a téli abroncs magasabb, ami magasabb súlypontot eredményez, a magasabb autó pedig nehezebben tud "felülni", azaz bizonyos határok között biztosítva van, hogy a kerekek elérik az utat. A mintázat is kifejezetten a nehéz útviszonyokra lett kifejlesztve, apró lamellák ezrei biztosítják a jó vonóerőt és a hatásos fékezést, a nagyobb hossz- és keresztirányú hornyok pedig a megfelelő úttartásért és a csapadékvíz kiszorításáért felelnek. Jeges-havas úton pedig a mintaárok folyamatos deformálódása és különleges alakja lehetővé teszi a fordulatonkénti tisztulást, vagyis a hó nem tudja eltömni a mintázatot.

Nagyon fontos odafigyelni arra is, hogy a gumiabroncs profilmélysége minimum 1,6 mm legyen, ez alatt már gyakorlatilag életveszélyessé válik a közlekedés az adott gumival!
 

Nem csak a gumiját védheti a téli viszontagságoktól!
Szervizeinkben igény szerint szerelt kereket is vásárolhat, nem csak gumiabroncsot!

Kedvezményes Ford szereltkerék-árlistáért kattintson ide (PDF 1.2MB)!

És miért érdemes szerelt kereket vásárolnia?

  • Mert a téligumi gyári acélfelnire fake rolex van szerelve.
  • Fel- és leszerelésük gyorsabb és egyszerűbb.
  • Egyes eredeti felnik nem bírják jól a téli viszontagságokat.
  • Megtakarítható az átszerelés és kiegyensúlyozás költsége évente kétszer
  • Mert a szerelt kerék tartalmazz a TPMS-t (keréknyomás mérő szenzort)
Kérjük ossza meg
honlapunkat másokkal is!
Fordulat-Autóház 2005 Kft. Fordulat-Autóház 2005 Kft. Fordulat-Autóház 2005 Kft. Fordulat-Autóház 2005 Kft.
FORDULAT-AUTÓHÁZ 2005 KFT. © MINDEN JOG FENNTARTVA. / HONLAPKÉSZÍTÉS.
Ford