FORDULAT-AUTÓHÁZ 2005
Fordulat-Autóház 2005 Kft.   /   3200 Gyöngyös, Pesti út 53.   /   +36 (37) 303 586   /  
Fordulat-Autóház 2005 Kft.

Mechanikai javítás

 

 

Szolgáltatásaink közül a mechanikai javítások köre a legszélesebb. Ide tartoznak az időszakos karbantartások, illetve egyéb időhöz kötött alkatrészek cseréje, a természetes elhasználódású alkatrészek cseréje. Ezek az egyszerűbb esetek. 

Gyakran olyan gépkocsik kerülnek hozzánk, melyek meghibásodtak. Abban, hogy a lehető legpontosabb diagnózist felállíthassuk, folyamatosan frissített gyári fordos, és egy általános diagnosztikai készülék áll rendelkezésünkre tárgyi oldalról. Munkatársaink folyamatosan részt vesznek a Ford által kiírt tanfolyamokon, így biztosítva azt, hogy mindig a legkorszerűbb tudás birtokában legyenek. Folyamatosan beszerezzük az új modellek javításához szükséges célszerszámokat, és hozzáférünk ahhoz a tudásanyaghoz, melyet az összeurópai tapasztalatok alapján a Ford nemzetközi mérnőkcsapata hozott létre. 

Gépjármű javítást csak előjegyzés alapjján tudunk vállalni. Időpont egyeztetéshez mindig készítse elő a gépkocsi forgalmi engedélyét, mivel kollégáim kérni fogják a gépkocsi alvázszámát és egyéb adatait. A forgalmi engedélye akkor is szükség van, amikor javításra érkezik a gépkocsi, illetve kérjük, hozza magával a szervizkönyvet, illetve minden olyan dokumentumot, számlát, munkalapot,replicas relojes ami kapcsolatban lehet a gépkocsi előéletével.

 

Időpont egyeztetéssel és további információval kapcsolatban írjon nekünk vagy keresse kollégánkat telefonon:

Csépe György
Tel.: 37/303-586
Mobil: 30/602-5226

 

Kérjük ossza meg
honlapunkat másokkal is!
Fordulat-Autóház 2005 Kft. Fordulat-Autóház 2005 Kft. Fordulat-Autóház 2005 Kft. Fordulat-Autóház 2005 Kft.
FORDULAT-AUTÓHÁZ 2005 KFT. © MINDEN JOG FENNTARTVA. / HONLAPKÉSZÍTÉS.
Ford